Obvestilo 


Spoštovani uporabniki portala eGradiva.si

 
Portal z učnimi interaktivnimi gradivi eGradiva.si je nastal v letu 2007 in do leta 2012 smo delovanje financirali znotraj projektov javnih razpisov Ministrstva za šolstvo za egradiva. 
Zadnjih šest let smo delovanje portala in podporo uporabnikom z lastnimi sredstvi in voljo uspeli zagotavljati sodelavci podjetij DigiEd d.o.o., Videofon d.o.o. ter Laboratorija za telekomunikacije FE UNI LJ, žal pa nam je zadnja uredba o varovanju podatkov GDPR povzročila tolikšne spremembe na nivoju zalednega sistema spletne učilnice in obdelovanja podatkov, da si tega več ne moremo privoščiti. 

Spletna učilnica eGradiva.si začasno tako zapira svoja e-vrata, kljub temu pa bi vas radi pozvali, da izpolnete spodnji obrazec in omogočite, da ostanemo z vami v stiku ter vas obvestimo o prihajajočih novostih, ki bodo nadomestila dosedanja e-gradiva.
 
Prav tako bomo veseli vašega mnenja ali pisne podpore na naslov podpora@egradiva.si
 
* označuje zahtevano

S spodnjo privolitvijo se strinjate, da vas lahko obveščamo o novostih portala eGradiva.si ter o drugih novostih iz področja e-izobraževanja, ki jih pripravljamo v podjetjih DigiEd d.o.o., Videofon d.o.o. in Laboratorija za telekomunikacije FE UNI LJ.

Email Marketing Powered by Mailchimp